Besökare

onsdag 10 mars 2010

Party as hell

Anlände till Växjö igår vid 2 och gick direkt till skolan och träffade alla gamla lärare och alla saknade människor. Det var underbart. När Sara och Jennifer slutat så tog vi en promenad ner till stan för att sätta oss och fika och prata. Det var så otroligt trevligt och jag har saknat det. Därefter kom Johnny och hämtade oss och så åkte vi hem och gjorde oss iordning inför kvällens party. Vi började hemma hos Johanna och hennes pojkvän, drack, sjöng och dansade. När klockan började närma sig halv 10 började vi gå ner mot grace för att möta upp alla andra underbara människor. Inne på grace var det helt jävla underbart, så fucking kul hade vi och jag träffade alla mina boys, Tobbe, John och Lukas! Vi shotta, drack goda drinkar och dansa som aldrig förr. Stannade tills det stängde och sedan tog jag och sara en taxi hem till sara. Åt ett par mackor och sedan däckade vi i sängen. Men fyfan va bra roligt vi hade, dock mådde vi mindre bra imorse, haha. Men det var det lätt värt. Tack för igår folket. you rock.

Just nu är sara på riskettan och den slutar inte förrän klockan 9 och då bär det av till lagerlunden för några drinkar och sen får vi se vart kvällen slutar. Det kommer bli bra vilket som i alla fall! Nu ska jag fortsätta titta på How I meet your mother. Nice!

måndag 8 mars 2010

8 mars

Det var ett tag sen man skrev här och mycket har hänt sen dess, både bra och dåliga. Just nu sitter jag här efter att ha ätit en god måltid som bestod av lax, brockoli och sallad, gott vare. Om ett tag ska mammsen och jag gå ut på en promenad, tror även att jag ska titta på handboll ikväll. IVH-IRSTA i Bomben. Drar dit med Madds och Linus. Måste även börja packa lite smått då jag drar till växjö imorgon för att hälsa på Sara och alla andra underbara människor. Ska bli riktigt skönt att få träffa alla igen. Det blir nog sista gången jag träffar dem på ett bra tag eftersom jag åker till USA om ungefär 3 månader. Ja ni läste rätt, JAG KOM IN! När jag fick reda på det så stod jag i hallen och hoppade som en tok. Från och med 30 augusti studerar jag till en magisterexamen i historia på Santa Monica College i Los Angeles. Jag längtar, det kommer bli det bästa jag gjort i hela mitt liv! I can feel it! Nej nu är det dags att göra lite nytta här hemma,. Det kommer ett till inlägg senare ikväll. Peace out.


So many questions,
so few answers.