Besökare

onsdag 10 mars 2010

Party as hell

Anlände till Växjö igår vid 2 och gick direkt till skolan och träffade alla gamla lärare och alla saknade människor. Det var underbart. När Sara och Jennifer slutat så tog vi en promenad ner till stan för att sätta oss och fika och prata. Det var så otroligt trevligt och jag har saknat det. Därefter kom Johnny och hämtade oss och så åkte vi hem och gjorde oss iordning inför kvällens party. Vi började hemma hos Johanna och hennes pojkvän, drack, sjöng och dansade. När klockan började närma sig halv 10 började vi gå ner mot grace för att möta upp alla andra underbara människor. Inne på grace var det helt jävla underbart, så fucking kul hade vi och jag träffade alla mina boys, Tobbe, John och Lukas! Vi shotta, drack goda drinkar och dansa som aldrig förr. Stannade tills det stängde och sedan tog jag och sara en taxi hem till sara. Åt ett par mackor och sedan däckade vi i sängen. Men fyfan va bra roligt vi hade, dock mådde vi mindre bra imorse, haha. Men det var det lätt värt. Tack för igår folket. you rock.

Just nu är sara på riskettan och den slutar inte förrän klockan 9 och då bär det av till lagerlunden för några drinkar och sen får vi se vart kvällen slutar. Det kommer bli bra vilket som i alla fall! Nu ska jag fortsätta titta på How I meet your mother. Nice!

måndag 8 mars 2010

8 mars

Det var ett tag sen man skrev här och mycket har hänt sen dess, både bra och dåliga. Just nu sitter jag här efter att ha ätit en god måltid som bestod av lax, brockoli och sallad, gott vare. Om ett tag ska mammsen och jag gå ut på en promenad, tror även att jag ska titta på handboll ikväll. IVH-IRSTA i Bomben. Drar dit med Madds och Linus. Måste även börja packa lite smått då jag drar till växjö imorgon för att hälsa på Sara och alla andra underbara människor. Ska bli riktigt skönt att få träffa alla igen. Det blir nog sista gången jag träffar dem på ett bra tag eftersom jag åker till USA om ungefär 3 månader. Ja ni läste rätt, JAG KOM IN! När jag fick reda på det så stod jag i hallen och hoppade som en tok. Från och med 30 augusti studerar jag till en magisterexamen i historia på Santa Monica College i Los Angeles. Jag längtar, det kommer bli det bästa jag gjort i hela mitt liv! I can feel it! Nej nu är det dags att göra lite nytta här hemma,. Det kommer ett till inlägg senare ikväll. Peace out.


So many questions,
so few answers.

måndag 22 februari 2010

the heart has reasons that reason can not know.

dagen har bestått av OS och kvällen har bestått av träning., Så jävla skönt att bara ställa sig på löparbandet, sätta på ipoden och bara springa! Springa bort all ilska och bara slippa tänka för en timme eller två. Det är de bästa som finns! Imorgon blir det påt igen!! YEEEES :) Men nu är det dags att bädda ner sig i sängen, godnatt folket.

söndag 21 februari 2010

städning, mat, träning!

Jag och Lovisa vaknade sent idag, typ klockan 1 men gud så skönt det var att sova ut. Vid 2 så åkte Lovisa till trelleborg men jag valde att stanna hemma och städa lite i lägenheten så nu är det fint igen! Softade lite i soffan och sen kom Erik hem så vi lagade mat, lax med sallad,. Det var gott, nu är det OS på tv och om ett tag ska vi kila iväg till gymmet! Känner inte att jag har så mycket att skriva om just nu så ska ta och göra något bättre med min tid. hörs.

what the fuck?

Är de här ett skämt eller?

lördag 20 februari 2010

Åker förmodligen hem till västerås imorgon..

fredag 19 februari 2010

fredagsmys!

Har umgåtts med Lovisa och bebisen som hon är dagmamma åt heeeeela långa dagen! Börjdae med att gå till biblioteket, va i lekrummet, åt lunch och pratade! Sen tgb vi bussen ner på stan, gick till Xtra Vaganza och hade individuella samtal, gick väldigt bra och fick bra information och därefter lämnade lovisa av j hos pappan, därefter tog vi bussen hem. Somnade ett tag, vaknade upp precis lagom till hockeyn,. Lovisa ville INTE se hockeyn så jag och erik fick verkligen kämpa men vi lyckades tillslut övertala henne! haha. Nu är hockeyn slut och Sverige vann, BRA JOBBAT! Pratade lite med mamma också över face, hon var full och hade hicka?. Imorgon ska vi gå till stranden, erko och lovsan ska visa mig zlatans hus,. coolt? EH JA! Ska ta kort på det, har lovat bror de, plus att det är coolt att ha! Men nu ska vi fortsätta ha fredagsmys,. peace!


efter allt du sagt och allt du gjort,.
jag vet inte vem du är längre,
och jag önskar att jag kunde hata dig,
men vad är meningen liksom?
you're not even worth it..

torsdag 18 februari 2010

en bra dag

Idag har det varit full rulle all day long. Vaknade vid 11, gick iväg och köpte nybakt bröd på konditoriet, gick hem sen och dukade upp världens godaste frukost. Efter frukosten spelade vi BUZZ, erik vann, jag kom två och lovisa kom sist. Vid halv 3 åkte lovisa till jobbet så då passade jag och erik på att slappa lite, sen drog han och jag till gymmet och gymmade i 1 och 1/2 timme, det var riktigt skönt! Sprang 50 minuter och sen körde jag mycket mage, nu jävlar! När vi kom hem så hade Lovisa städat heeeela lägenheten PLUS att maten stod på bordet, vilken pärla hon är va :) Åt kyckling med nudlar, smarrigt! Nu är det slapp framför tvn som gäller och sen sova tidigt! Imorgon ska jag och Lovisa ner på stan och titta lite, och sen blir det träning igen på kvällen! Veckan har varit BRA och helgen kommer bli BÄST! Nu är det dags att hoppa in i duschen och göra sig till människa igen! Hörs!

onsdag 17 februari 2010

ibland blir det inte som man tänkt sig.

time changes everything.

Believing you will do well is half the battle.

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroads; afraid, confused, without a roadmap. The choices we make in those moments will define us for the rest of our days. Of course, when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back. But once in a while people push onto something better. Something found just beyond the pain of going it alone, and just beyond the bravery and courage it takes to let someone in, or to give somenone a second chance. Something beyond the quiet persistence of a dream. Because it's only when you are tested that you discoveer who you truly are. And it's only when you are tested that you discover who you can be. That person that you want to be does exist, somewhere on the other side of hard work, faith and belief. And beyond the heartache and fear of what lies ahead.

.....

Folk kommer svika dig, så ägna inte tid åt dem som inte förtjänar din uppmärksamhet.
Förr eller senare kanske dem upptäcker vad dom kastat bort, och om inte? Fine.

tisdag 16 februari 2010

!

Akvariumet till Loranga och Steve gick sönder, men vi lyckades rädda båda fiskarna och när Lovisa kom hem från jobbet hade hon köpt ett nytt akvarium! Vi sitter och tittar på fiskarna nu och dem verkar trivas mycket bättre i det nya hemmet. Just nu sitter jag och Lovisa och tittar på finalen av biggest loser medan Erik fixar mat! Efter maten har Erik och jag bokat tvn, det är ju förfan champions league, det får man INTE missa! Tråkigt bara att vi inte har kanalen som visar united-milan, men vi får nöja oss med Lyon-Real Madrid!! Imorgon köper jag ett träningskort också och det ska bli underbart skönt att få träna igen! Jag och Lovisa har ett mål, och vi SKA lyckas!

Nu är det dags för käk, peaceout!

Tisdag

Inatt har jag verkligen inte kunnat sova! Lovisa och Erik somnade innan mig och dom låg och snarkade och alla som känner mig vet att jag inte kan sova när folk snarkar. Dock löste detta genom att sätta på mig mina hörlurar och slå på Ipoden på högsta volym. Tillslut kunde jag somna med musiken i öronen. Om ett tag ska jag ner på stan med Lovisa, vi ska kika runt i affärerna, mycket trevligt.

måndag 15 februari 2010

Vi välkomnar Loranga och Steve till familjen.

Dagen idag har varit mycket bra och jag kan inte annat än att ÄLSKA mitt liv just nu. Jag och Lovisa åkte ju som sagt ner på stan för att hitta en present till Erik. Lovisa köpte två guldfiskar med akvarium och allt!. Vi gick förbi café 2000 på hemvägen och köpte med oss kvällsmat hem, mumma. När vi kom hem fixade vi iordning akvariumet så sen när Erik kom hem så stod de på vardagsrumsbordet och väntade på han. Han blev mycket överraskad och glad! Han döpte fiskarna till Loranga och Steve, så vi välkomnar dom till familjen!

Nu är det snart dags för sängen, är riktigt trött! Godnatt folket.

me and lovis.

Nu drar jag ner på stan med Lovisa!
Ny vecka, nya tag! Ska snart möta upp Lovisa och så ska vi åka ner på stan och fixa Eriks alla hjärtans dag present, det kommer bli riktigt bra. I veckan ska jag även köpa mig ett träningskort på fitness 24 seven! Lovisa och Erik har träningskort där så nu kan vi alla åka och träna tillsammans, sweet! Längtar tills den 25 februari, för då ska jag och Lovisa göra en sak, tänker dock inte säga vad det är. Men tro mig, det kommer ni märka!!

söndag 14 februari 2010

Happy Valentines Day.

Nu är vi hemma igen efter en helg i trelleborg. Kvällen igår var jättetrevlig, vi lagade tacos, tittade melodifestivalen, the 40 year old virgin och någon skräckfilm. Massa prat blev det också såklart. Vi kom hem till Lovisas mamma igen vid kvart i 3 ungefär och somnade gott i våra sängar någongång efter 3. Heeelt sluut var vi. Dagen idag har varit allmänt lat, vaknade runt halv 1, gick upp och då stod Lovisas mamma och lagade lunch och det var riktigt gott. Efter maten var vi ute och gick med Melwin och kvart över 3 tog vi bussen tillbaka till Malmlö. Nu sitter jag i soffan med min dator, Lovisa i sängen med sin dator och Erik vid köksbordet med sin dator. Just nu vet jag inte vad kvällen har att bjuda på men förmodligen så blir det lungt, vi är väldigt trötta efter helgen. Just ja, pratade med min bror alldeles nyss också, han har gjort illa sig stackarn, dock hade han inte tid att prata så länge så efter typ 3 minuter så gav han luren till mammasen. Vi pratade ett tag och jag vill att ni ska veta en sak; JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA. Nu ska jag slå på ett OTH avsnitt och ta något att äta!

lördag 13 februari 2010

Det blev inge trelleborg för mig igår utan jag åker dit idag istället. Ska snart börja bege mig mot bussen faktiskt. Ikväll ska vi som sagt hem till Lovisas kompis Nathali och äta mat och kolla melodifestivalen, det kommer bli trevligt. Är trött idag, somnade inte förrän halv 6 imorse och vaknade runt halv 12. Men sova gör man när man dör så varför sova när man lever? Nu ska jag fixa det sista och sen börja gå mot bussen!

...

Have you ever wonder what it would be like if you were not you anymore, if you were suddenly gone. How would your world react? Whatever you imagine is wrong. There is nothing romantic about death. Grief is like the ocean, it's deep, dark and bigger than all of ut and pain is like a thief in the night.

You took something from me, you took little pieces of me, little pieces over time. You wanted me to be something I wasn't and I made myself into what you wanted. One day I was me, Sofie and then one day I wasn't. I lost myself for a long time. I lost myself in you and in us. You took something from me, you took pieces of me and I let you and that will never happen again..

You're suppose to love me for the person that I am, not the person you want me to be. I'm me and that is all I can ever be and that should really be enough.

fredag 12 februari 2010

ah men jag har väl världens bästa syster!

Jag och Erik sitter just nu och väntar på att Lovisa ska komma hem så vi kan börja bege oss mot trelleborg,. Vi får väl se när hon ramlar in innanför dörren. Anyway, vi åt mellis för ett tag sen, ägg och mackor, gott vare. Har även skrivit ett mail till Santa Monica College´s Housing Office i hopp om att få en lägenhet där borta när jag väl flyttar dit. Håller tummarna för att dom förstår mitt mail och att dom kan svara på mina frågor, men det tror jag dom gör. Går allt som planerat så blir det ett internat liknande boende och det tycker vi verkligen om!! Sitter förtillfället och pratar lite med min syster som är arg på mig för att jag tagit mitt flyttlass och lämnat henne själv hemma i västerås. Sorry sis, :( Men du ska veta att du är bäst. Nu ska jag prata vidare med systra mi och sen är det packning som står på agendan. Det kanske blir ett till inlägg senare idag, men bara KANSKE. peace out!


"to all those lost souls who have forgotten to believe in the immensity of love"

livet leker

"Livet är inte de dagar som går,
livet är de dagar man minns"

fredag

Ja så var det helg igen! Denna helg kommer som sagt spenderas i trelleborg, mycket trevligt. Vi åker dit ikväll efter att lovsan slutat jobba. Förmiddagen har spenderats åt att fixa och trixa här hemma i lägenheten,. plockat i och ur diskmaskinen, bäddat sängarna och nu snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig till människa igen. Äta något ska jag också göra. Men nu är det dags att stänga ner och börja göra sig i ordning.

torsdag 11 februari 2010

greekway

Kvällen har bestått utav följande: Vid halv 6 åkte Erik till gymmet och då passade jag och lovsan på att gå till Netto och handla lite nödvändigt till helgen, vi gick där inne ett bra tag. Ingen brådska här inte. Efter Netto gick vi förbi Greekway och köpte med oss mat hem så när erik sen kom hem runt 7 så stod maten på bordet,. Vi köpte souvlaki och det var riktigt gott vill jag lova. Nu sitter jag och erik här med varsin dator medans Lovisa duschar, sen blir det väl bara att ta det lungt och forsätta titta på The fast and the furious som går på 6an.

Imorgon åker vi till Trelleborg för att hälsa på Lovisas mamma,. :) Nu ska jag fortsätta att titta på filmen,.

life goes on!!

"Pain, you just have to ride it out, hope it goes away on its own, hope the wound that caused it heals. There are no solutions, no easy answers, you just breath deep and wait for it to subside. Most of the time pain can be managed, but sometimes the pain gets you were you least expect it. Hits you way below the belt and doesn't let up. Pain, you have to fight through it, because the truth is you can't outrun it and life always makes more."

best friends

Idag ska jag göra något fint för mina båda lägenhetskamrater, hihi, :D

Torsdag

Idag mår jag mycket bättre, inge feber i alla fall! Fortfarande ont i halsen men inte alls lika mycket som igår. Just nu sitter jag i soffan och glor på tv medan Erik sitter i köket och äter. Funderar på att gå ut och gå en sväng, det vore skönt plus att jag har lovat bror min att ta kort på Zlatans hus så kanske ska göra de idag då. haha. Annars vet jag inte vad dagen har att bjuda på, vi får helt enkelt se. Pratade lite med syster igår, hon har nyligen kommit hem från ett survavior camp i sälen med sin klass. Jag vet inte riktigt om jag kan se henne på ett sådant camp, men tydligen så hade det gått bra. Ska även ringa min bror ikväll och prata lite med honom, då blir han nog glad! Nu ska jag också försöka få lite mat i magen.

onsdag 10 februari 2010

sjuksjuksjuk.

Det är inte roligt att vara sjuk alltså, är helt slut och då har jag ändå sovit från halv 2 till halv 6. Nu sitter vi och tittar på tv, ska snart laga mat! Ikväll blir det förmodligen en filmkväll om det inte visas nå bra på tv förståss. Orkar inte skriva så mycket mer just nu, får se om jag känner mig piggare ikväll. Hörs.

Onsdag

Vaknade imorse och mådde fruktansvärt dåligt, tog tempen och den visade 39.5 grader. Så knapprade i mig ipreen och gick och la mig i sängen igen. Dock gick det inte så bra att sova så efter ett tag gick jag upp och försökte hålla mig sysselsatt. Har plockat ur och i diskmaskinen, varit ute med soporna, bäddat sängarna och diskat för hand de som inte fick plats i diskmaskinen. Just nu sitter jag i sängen och tittar på biggest loser i väntan på att Sjunde Himlen ska börja. Lätt mitt favoritprogram! haha. Ska väl försöka få i mig något att äta också, men har inte så stor matlust just nu, brukar oftast bli så när jag är sjuk.. Nej nu börjar mitt program så det är dags att stänga ner detta för en stund. Det kommer nog bli fler inlägg senare under dagen.


I'm happy, I'm really really happy! :)

tisdag 9 februari 2010

you make me happy

Idag har jag haft en riktig slapp dag, har legat i soffan hela dagen faktiskt. Inte varit helt kry och känner mig fortfarande inte helt frisk. Klockan halv 5 kom Erik hem och vid 7 kom Lovis hem. Vi lagade mat, tortelini och till de åt vi avocado, det var gott. Sen dess har vi legat och tittat på tv och pratat. Sen ville Lovisa ha glass och snäll som jag är så gick jag då till Hemmakväll och köpte en Ben&Jerry åt henne, köpte även med mig ostbågar och chips,. Så nu sitter vi här och har en riktig myskväll! Diskussionsämnet just nu är om vi ska bila upp till Västerås till min födelsedag eller om vi ska flyga. Vi tror att det blir billigare om vi bilar men då krävs det att vi hittar en snäll männniska som vill låna ut sin bil under en helg. Men det ska vi nog fixa! Nej nu ska vi fortsätta titta på tv!

sanningen kommer alltid fram tillslut!

sanningen kommer alltid fram tillslut.
men jag har kommit fram till en viktig sak,.
ni två, ni förtjänar varandra. så ha ett riktigt bra jävla liv.

Tisdag!

Life kicks you around sometimes. It scares you and it beats you up. But there's one day when you realize you're not just a survivor, you're a fighter, you're tougher than anything life throws your way. And you are!


måndag 8 februari 2010

Måndag!

Intervjun gick bra så jag hoppas på det bästa! Efter intervjun mötte jag och Erik upp Lovisa på ICA Malmborgs och handlade mat. Nu har vi precis ätit klart och ligger nu och tittar på Spårlöst!

Trivs som fisken i vattnet!

Nu har jag anlänt i Malmö och hunnit vara här i två dagar och jag kan bara säga att jag trivs som fisken i vattnet! Detta kommer att bli såhimla bra! Igår var jag och Lovisa i Trelleborg och åt söndagsmiddag med Lovisas mamma, och efter de gick vi hem till Nathalie en stund. Det var mycket trevligt. kvart över 10 tog vi bussen hem,. När vi kom hem låg vi och pratade en stund och sen somnade vi gott i våra sängar :)

Nu ska jag snart iväg på en till intervju och är en aning nervös, men det ska nog gå bra!



lördag 6 februari 2010

Malmö!

Klockan 13.35 gick tåget från Västerås, bytte tåg i Norrköping och nu efter snart 5 timmars åkande är jag snart framme i Malmö! Det första jag ska göra när jag kliver av tåget är att ge Lovisa en stoooooor KRAM! Som jag har saknat den människan, :) Sen får vi se vad kvällen bjuder på. förmodligen lite snask och MYCKET prat, vi har ju en hel del att ta igen om man säger så! Så ikväll blir det inge mer skrivande, det får bli imorgon. HÖRS :)

torsdag 4 februari 2010

4 februari

Dagen idag har varit bra. Blev hämtad av Michaela och hennes mamma vid två och då åkte vi till donken och åt. Satt där ett tag och pratade och det behövdes verkligen så tack för det. Därefter åkte vi ner på stan en stund och sen skjutsade dom hem mig. Kvällen har bestått av att fixa och trixa det sista. Nu är jag redo! Imorgon blir det ut och äta med familjen och sen träffa träffa michaela förmodligen, hoppas på det i allafall! Nej nu kurrar magen lite så ska nog gå ner och göra mig en macka!


Jag är jag, det borde räcka men det gör tydligen inte det.

maybe someday.

Ska ner på stan och träffa michaela och hennes mamma,. Vi ska äta och prata lite, :) Skriver mer ikväll!

trött

Klockan är 01.00 och jag borde egentligen sova men det kan jag inte just nu.
Så tar tillfället i akt att skriva vad som har hänt under dagen. Har städat, tvättat kläder och börjar packa lite smått inför flytten på lördag. Har även fått besök av mammas kusin och pappsen. Har även tittat på tåg och flygbiljetter ner till Malmö, vet dock inte än vilket av transportmedlerna det blir än, det återstår att se.

Imorgon eller ja senare idag egentligen eftersom klockan är efter 00.00 och då är det ju faktiskt torsdag, så hoppas jag på att jag får träffa min michaela och hennes mamma en stund över en fika. I need that. Därefter blir det fortsatt packning för hela slanten. Kommer med andra ord att bli en bra dag som det ser ut nu. Nu orkar jag inte skriva mer, så det får räcka för nu. Dags att sova, godnatt.


I'm sorry I couldn't be the person you wanted me to be.

onsdag 3 februari 2010

Snart dags!

Skrev första inlägget i november, kanske är dags att bli mer aktiv här på bloggen!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills flyttlasset bär av till Lovisa och Erik nere i Malmö, det ska bli sjukt roligt och jag vill att de kommande dagarna ska gå snabbt. Det kommer bli like Växjö all over igen,. Med Lovisa har man alltid roligt.
Dagen idag kommer bestå av att tvätta kläder, städa rummet och börja packa lite smått.
Nej nu ska jag sätta igång med alla dagens uppgifter! Skriver nog ett till inlägg senare ikväll.


"Forgive and forget. That's what they say. It's good advice but it's not very practical.When someone hurts us, we want to hurt them back. When someone wrongs us, we want to be right. Without forgivness, old scores are never settled.. old wounds never heal.And the most we can hope for, is that one day we'll be lucky enough to forget"